Aanhangwagenkappen

Een kap over uw aanhangwagen is ideaal om uw lading droog en schoon te vervoeren. Onze aanhangwagenkappen worden per stuk en op maat gefabriceerd. Hiermee wordt altijd een perfecte pasvorm bereikt.

Wilt u een aanhangwagenkap laten maken voor uw aanhangwagen? 
Bij Zeilmakerij van Doorn hebben wij alles in huis voor de productie van uw aanhangwagenkap. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de meest uiteenlopende aanhangwagenkappen maken.

Ook leveren we Full colour geprinte zeilen, inclusief unieke solidskin PU-coating. Deze coating heeft een vuilafstotend effect dat bestand is tegen schoonmaken en mechanische belasting. Daarnaast garandeert de coating het behoud van de kleurintensiteit, de flexibiliteit en de vuilafstotende eigenschappen van de schuifzeilen.

Dankzij onze eigen reclame afdeling zijn wij in staat een mooi ontwerp te maken dat past bij uw bedrijf. Neem eens een kijkje bij ons zusterbedrijf Van Doorn Reclame & Design. Van ontwerp tot montage, wij hebben dus alles in huis voor de productie van blanco of full colour geprinte aanhangwagenkappen. 

Aanhanwagenkap standaard

De standaard aanhanwagenkappen bestaan uit 1kleur PVC gecoat zeildoek. Naar wens kan er uiteraard ook een wit dak geplaatst worden voor een betere lichtinval.

Aanhangwagenkap Full Colour

Met een aanhangwagenkap full colour voor uw aanhangwagen is het mogelijk om de meest uiteenlopende prints te kiezen. Wij adviseren om deze kappen door ons te laten voorzien van een transparante coating zodat de kleur van de print beschermd wordt.

Aanhanwagenkap met uw logo

Onze afdekzeilen zijn geschikt voor ieder merk en type aanhangwagen. Zo weet u zeker dat het afdekzeil dat u bij ons koopt altijd past. Daarnaast zijn de afdekzeilen eenvoudig te monteren door middel van de bevestigingspunten in combintie met spanelastieken of dekzeil spanners.