Schuifzeil

Voor elk type voertuig leveren wij een schuifzeil. Of het nu gaat om een 3.5 tons bakwagen of een trailer met schuifzeil. Wij produceren deze type's in een normale variant maar ook als full-color uitvoering.

De full-color uitvoering zal altijd door ons voorzien worden van een Solidskin PU Coating. Deze coating zorgt voor een langdurige bescherming van de print maar voorkomt ook beschadiging en slijtage van het panama zeildoek. De schuifzeilen zijn verkrijbaar in vele standaard kleuren.

De standaard zeilen kunnen door ons voorzien worden van uw logo of naam, contourmarkering mag uiteraard niet ontbreken op uw nieuwe zeil.  Mocht u overhoopt schade rijden of onderhoud nodig hebben aan uw zeil ook dan staan onze zeilmakers voor u klaar. Wij hebben alles in huis voor de productie van blanco en full colour geprinte zeildoeken en kunnen uw schuifzeil zowel ontwerpen als monteren en alles wat daar tussen in zit.

Schuifzeil Traditioneel

Met een schuifzeil traditioneel van Van Doorn Zeilmakerij heeft u de mogelijkheid om uit verschillende soorten kleuren te kiezen. Ook is het mogelijk om uw reclame uiting op het zeil te laten plakken of schilderen.

Schuifzeil Full Colour

Naast een traditioneel schuifzeil, kunt u ook kiezen voor een Full colour geprint schuifzeil. Dit zeil heeft een unieke PU-coating waardoor het zeil beter beschermd is tegen mechanische belasting en daardoor langer mooi blijft.