Containerzeil

Iedere dag worden er bij ons voor onze klanten containerzeilen geproduceerd. Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk het is voor onze klanten om hun containers snel weer in te kunnen zetten, streven wij ernaar om de containerzeilen nog dezelfde dag af te leveren. Snelheid is in de transport wereld nu eenmaal van groot belang. Wij kunnen zo snel leveren omdat we een groot gedeelte van de meestvoorkomende type zeilen op voorraad hebben in ons magazijn.

Containerzeil one way

Onze one way zeilen worden het meest gebruikt in de huidige markt. Een goedkoop product wat vaak maar een enkele reis mee hoeft te gaan. 

Containerzeil standaard

Het standaard model heeft een hogere inscheurweerstand omdat bij dit model de randen omgezoomd zijn. Hierdoor zal dit zeil in de praktijk langer mee gaan.

Containerzeil origineel

Het originele zeil is door ons voorzien van extra versteviging aan de randen maar ook boven elke dakdrager zit nog een extra verstevigingsbaan.

Containerzeil overheight

Voor speciale ladingen waarbij de originele hoogte van de container overschreden wordt, produceren wij onze overheigt zeilen.