Aanhangwagen met logo

In Nederland is het verplicht om een losse lading op een aanhangwagen af te dekken met een afdekzeil. Wij van Van Doorn Zeilmakerij bieden afdekzeilen in full colour aan in verschillende kleuren en met een opdruk naar uw wens. Zo komt uw lading altijd veilig, schoon en droog aan op uw bestemming en maakt u tegelijkertijd reclame voor uw bedrijf. De reclame uiting kan zowel geplakt als geschilderd worden op het afdekzeil. Dankzij onze eigen reclame afdeling zijn wij in staat een mooi ontwerp te maken dat past bij uw bedrijf. 

Doordat de afdekzeilen voorzien zijn van een unieke solidskin PU-coating met vuilafstotende afwerking zijn de zeilen bestand tegen mechanische belasting en blijft het zeil mooi na het schoonmaken. Ook worden hierdoor de kleurintensiteit en flexibiliteit behouden.  

Onze afdekzeilen zijn geschikt voor ieder merk en type aanhangwagen. Zo weet u zeker dat het afdekzeil dat u bij ons koopt altijd past. Daarnaast zijn de afdekzeilen eenvoudig te monteren door middel van de bevestigingspunten in combintie met spanelastieken of dekzeil spanners.