verandazeil op maat

Verandazeil Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een verandazeil in Zuid-Holland? Van Doorn Zeilmakerij is dé specialist op het gebied van verandazeilen. Met onze verandazeilen in Zuid-Holland kunt u zelfs in mindere weersomstandigheden nog steeds blijven genieten uw veranda. Door de zeilen kunt u namelijk uw veranda afsluiten en bent u beschut tegen wind en regen. Een verandazeil houdt ook de warmte binnen wanneer u de veranda verwarmt met een heater of elektrische kachel. Hierdoor kunt u ook in de koudere maanden van het jaar blijven genieten van het buiten leven in uw tuin. Een ander bijkomend voordeel is dat u in de winter met het afsluiten van uw veranda voorkomt dat vogels uw kostbare tuinmeubels bevuilen.

Omdat wij de zeilen helemaal op maat maken is bijna alles mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een oprolbaar zeil of een zeil met vensters voor extra licht. de verandazeilen zijn ook in verschillende kleuren te verkrijgen zoals bijvoorbeeld een verandazeil wit of verandazeil zwart. 

Voor onze veranda zeilen gebruiken wij hoge kwaliteit PVC of acryl doek  zodat het tegen vele weersomstandigheden kan.

Wilt u meer weten over onze verandazeilen in Zuid-Holland? Neem dan nu contact op voor persoonlijk advies op maat of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag verder.