verandazeil oprolbaar

Verandazeil oprolbaar

Over Zeilmakerij van Doorn

Welkom bij Zeilmakerij van Doorn, een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar zeilen maakt. Onze ervaren zeilmakers zijn dagelijks in de weer om de meest uiteenlopende producten van verandazeilen tot containerzeilen voor onze klanten te maken. Zij doen dit met veel passie voor hun vak en zijn trots op hun resultaten.

Onze oprolbare verandazeilen

Met onze verandazeilen oprolbaar kunt u zelf bepalen wanneer u deze oprolt of weer laat hangen. Bij mooi en zonnig weer kunt u met gemak de verandazeilen oprollen en genieten van het buitenleven en uw tuin. Bij slecht weer kunt u deze verandazeilen weer uitrollen en vastzetten, dan kunt u zelfs in mindere weersomstandigheden nog steeds blijven genieten uw veranda. Door de zeilen kunt u namelijk uw veranda afsluiten en bent u beschut tegen wind en regen. Een verandazeil houdt ook de warmte binnen wanneer u de veranda verwarmt met een heater of elektrische kachel. Hierdoor kunt u ook in de koudere maanden van het jaar blijven genieten van het buiten leven in uw tuin.

Oprolbaar verandazeil op maat gemaakt

Omdat wij de zeilen helemaal op maat maken is bijna alles mogelijk., dus ook een oprolbaar verandazeil of een zeil met vensters voor extra licht. de verandazeilen zijn ook in verschillende kleuren te verkrijgen zoals bijvoorbeeld een verandazeil wit, verandazeil zwart of verandazeil antraciet. Voor onze verandazeilen gebruiken wij hoge kwaliteit PVC of acryl doek,  zodat de verandazeilen tegen vele weersomstandigheden bestendig zijn.

Wilt u meer weten over onze verandazeilen oprolbaar? Neem dan nu contact op voor persoonlijk advies op maat of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag verder.