verandazeil op maat

Verandazeil op maat

Met onze verandazeilen op maat kunt u zelfs in mindere weersomstandigheden nog steeds blijven genieten uw veranda. Door de zeilen kunt u namelijk uw veranda afsluiten en bent u beschut tegen wind en regen. Een verandazeil houdt ook de warmte binnen wanneer u de veranda verwarmt met een heater of elektrische kachel. Hierdoor kunt u ook in de koudere maanden van het jaar blijven genieten van het buiten leven in uw tuin. Een ander bijkomend voordeel is dat u in de winter met het afsluiten van uw veranda voorkomt dat vogels uw kostbare tuinmeubels bevuilen.

Omdat wij de zeilen helemaal op maat maken is bijna alles mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een oprolbaar zeil of een zeil met vensters voor extra licht. De verandazeilen zijn ook in verschillende kleuren te verkrijgen zoals bijvoorbeeld een verandazeil wit of verandazeil zwart. 

Wanneer u een verandazeil op maat bestelt bij Van Doorn Zeilmakerij, kunt u ook kiezen uit verschillende stoffen voor uw overkapping. Wij bieden verschillende stoffen aan zoals PVC of acryl doek, zodat het zeil tegen vele weersomstandigheden bestendig is.

Wilt u meer weten over onze verandazeilen op maat? Neem dan nu contact op voor persoonlijk advies op maat of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag verder.