schuifzeil container

Schuifzeil container

Een dekzeil met een schuifpoort aan de zijkant is een zeer doeltreffend hulpmiddel bij het laden en lossen van transportcontainers. Het schuifxeil maakt het gemakkelijk om de goederen uit de container te halen, zelfs in krappe ruimtes. Hierdoor kunt u ook sneller en efficiënter werken. Wij hebben soorten schuifzeilen voor verschillende industrieën: bosbouw, voedsel en drank, chemische industrie, machines en nog veel meer. De schuizeilen voor containers zijn zwaar uitgevoerd en gemaakt van extra duurzame materialen. De schuizeil container is gemakkelijk te openen en te sluiten met behulp van een stang of wiel aan één kant van de deuropening van de container en kan gemakkelijk naar buiten schuiven, zodat u de goederen kunt laden of lossen zonder de hele container rond te hoeven draaien.  Het voordeel van een schuifzeil is dat er veel tijdswinst behaald kan worden. De hele laadvloer is namelijk toegankelijk. Hierdoor kunt u er makkelijker bij tijdens het laden en lossen. 

Met het schuifzeil  van ons kunt u kiezen uit verschillende kleuren en het is daarnaast ook mogelijk om uw reclame uiting op het zeil te laten plakken of schilderen. Wij hebben alles in huis voor de productie en kunnen uw schuifzeil zowel ontwerpen als monteren en alles wat daar tussen in zit. 

Wilt u meer weten over onze schuizeilen voor containers? Neem dan nu contact op voor persoonlijk advies op maat of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag verder.