Huif voor aanhanger

Een huif voor uw aanhanger is ideaal om uw lading droog en schoon te vervoeren. Onze huiven worden per stuk en op maat gefabriceerd. Hiermee wordt altijd een perfecte pasvorm bereikt.

Wilt u een huif voor aanhanger op maat laten maken? 
Bij Zeilmakerij van Doorn hebben wij alles in huis voor de productie van uw huif. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de meest uiteenlopende huiven maken.

Ook leveren we Full colour geprinte zeilen, inclusief unieke solidskin PU-coating. Deze coating heeft een vuilafstotend effect dat bestand is tegen schoonmaken en mechanische belasting. Daarnaast garandeert de coating het behoud van de kleurintensiteit, de flexibiliteit en de vuilafstotende eigenschappen van de huiven.

Dankzij onze eigen reclame afdeling zijn wij in staat een mooi ontwerp te maken dat past bij uw bedrijf. Neem eens een kijkje bij ons zusterbedrijf Van Doorn Reclame & Design. Van ontwerp tot montage, wij hebben dus alles in huis voor de productie van een blanco of full colour geprinte huif voor uw aanhanger. 

Huif voor aanhanger standaard

De standaard huif bestaan uit 1kleur PVC gecoat zeildoek. Naar wens kan er uiteraard ook een wit dak geplaatst worden voor een betere lichtinval.

Huif voor aanhanger Full Colour

Met een full colour huif voor uw aanhanger is het mogelijk om de meest uiteenlopende prints te kiezen. Wij adviseren om deze kappen door ons te laten voorzien van een transparante coating zodat de kleur van de print beschermd wordt.

Huif voor aanhanger met uw logo

Onze huiven zijn geschikt voor ieder merk en type aanhangwagen. Zo weet u zeker dat de huif altijd past. Daarnaast zijn de huiven eenvoudig te monteren door middel van de bevestigingspunten in combintie met spanelastieken of dekzeil spanners.